|
advertisement |
|
|
|
|
|
|
Ecological Systems and Devices Annotation << Back
An experimental study of the effect of ozone and low temperatures on the electrical equipment used in facilities low-temperature storage of food |
D.A. Tarabakin, A.I. Smorodin, V.A. Matveev
Low-temperature storage of food products using electron-ion technology (EIT) is accompanied by its complex effects on the electrical materials and equipment storage rooms. The above results of experimental studies, suggests that the existing industrial-temperature food storage chamber can apply technology EIT.
Electron-ion technology; ozone; low temperature chambers; food products; electrical materials.
E-mail: Tarabakin.d@ya.ru
pp: 48-52
|
|
|
|
Last news:
Выставки по автоматизации и электронике «ПТА-Урал 2018» и «Электроника-Урал 2018» состоятся в Екатеринбурге Открыта электронная регистрация на выставку Дефектоскопия / NDT St. Petersburg Открыта регистрация на 9-ю Международную научно-практическую конференцию «Строительство и ремонт скважин — 2018» ExpoElectronica и ElectronTechExpo 2018: рост площади экспозиции на 19% и новые формы контент-программы Тематика и состав экспозиции РЭП на выставке "ChipEXPO - 2018" |